Het is geen nieuws: Veel mensen ervaren overmatige en langdurige stress en hebben moeite om de balans te vinden tussen de eigen mogelijkheden en de eisen en verwachtingen die de omgeving stellen.  Er is een methode ,  Acceptance and Commitment Therapie , kortweg ACT, die leert om handiger om te gaan (Acceptance) met obstakels in je leven, zodat je hier niet steeds in vastloopt en je kunt focussen op de meer waardevolle dingen in je leven (Commitment). ACT heeft een degelijke wetenschappelijke onderbouwing.
De ACT-training ” Omgaan met stress” is gericht op de ontwikkeling van concrete vaardigheden om beter om te kunnen gaan met gedachten, gevoelens of gewaarwordingen. Ze kunnen je in de weg zitten en je zelfs kunnen belemmeren in je dagelijks leven. Zo erg zelfs dat je risico loopt op een burn-out !
In deze training kijk je met een milde blik naar je eigen gedachten, overtuigingen en belemmeringen. We volgen in deze training de basisstappen van ACT.

De training wordt als individuele training aangeboden en ook als groepstraining.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met 0630071124 of mailen naar info@inzichtenvooruitzicht.nl of u maakt gebruik van het contactformulier op de website.